• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Kennis maken
 • Puur slapen; dit is waar het in de kern om gaat en wat je jouw kleintje ook zo graag gunt

  Gratis kennis maken
  • Gecertificeerde slaapcoach
  • Online / video hulp in heel Nederland of op locatie
  • Persoonlijke aanpak
  • Liefdevolle methode
  • 0-3 jaar

  Succesverhalen

  Rated 5 out of 5

  Enorm prettige en effectieve ervaring! Wendy is empathisch, begripvol en flexibel. Bereikbaar op de momenten dat het nodig is, en neemt altijd de tijd voor je. Haar aanpak is planmatig en doelgericht. Voorafgaand was ik wat sceptisch over slaapcoaching, bang voor de open deuren in het advies. Maar ben enorm verrast hoe constructief het was en hoe snel we al resultaat zagen. Zeker aan te bevelen!

  Lou (12 maanden)
  Rated 5 out of 5

  We tobden al 15 maanden met het slapen van onze dochter en dachten dat we alles al geprobeerd hadden. Omdat het gebrek aan slaap ons op begon te breken, contact gezocht met Wendy. We dachten: als ook dit niets brengt, weten we in ieder geval dat we alles geprobeerd hebben. Kortom: we waren sceptisch. Tot onze verbazing en vreugde wierpen de uiterst praktische en degelijk onderbouwde adviezen van Wendy na enkele dagen al hun vruchten af. Onze dochter slaapt sindsdien bijna altijd goed door en is een stuk vrolijker overdag. We zijn Wendy daarom erg dankbaar en raden haar consult aan iedereen aan die worstelt met slaapproblemen van de kleine. Achteraf hadden wij het veel eerder al moeten doen.

  Rosa (15 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Wendy staat altijd voor je klaar, denkt mee en reageert snel!
  Ze laat inzien welke wakkertijden horen bij welke leeftijd en ook hoe je het beste kunt inspelen wanneer het slapen die dag even niet loopt zoals je in gedachten had. Allemaal te lezen in het uitgebreide slaapplan en met een specifieke vraag kun je altijd bij Wendy terecht.
  We hebben nog aandachtspunten, maar er zijn zeker stappen gemaakt!

  Lina (9 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Ouders van een eerste kindje. Wat komt er toch veel op je af! En niet alles gaat vlekkeloos natuurlijk maar dat slecht slapen zo erg kon zijn daar waren we niet op voorbereid. Raiden had vanaf zijn geboorte al moeite met slapen. We hebben samen zo goed mogelijk alles geprobeerd wat we van andere ouders als tips kregen en wat we op internet konden vinden maar niks leek te helpen. Moedeloos werden we ervan, en moe was een understatement. Toen zeiden ze op het KDV dat het misschien tijd werd voor een slaapcoach. Via internet kwamen we bij Wendy terecht. Eerlijk is eerlijk: we twijfelden omdat we het een behoorlijk bedrag vonden. En omdat we dachten: wat gaat Wendy ons dan vertellen wat we zelf niet op internet kunnen vinden? Maar achteraf gezien hadden we veel eerder bij Wendy aan moeten kloppen en het geld was het dubbel en dwars waard! Het was een lang, pittig traject maar we zijn er gekomen. Wendy stond continu aan ons zij als coach en support. Alle dagen in de week bereikbaar via whats app. Zowel overdag als in de avond. Zo fijn om te kunnen sparren en snel een reactie te krijgen als je het even niet meer weet. Een zeer persoonlijke aanpak, echt aangepast aan ons zoontje. Iedere keer kwam er een andere uitdaging op ons pad, Wendy had altijd een advies. Geen vraag was te gek of te veel. Perfecte service en fijne communicatie. En dus met goed resultaat. We zijn een paar maanden verder en ons zoontje slaapt beter dan ooit tevoren. En wij dus ook weer! We hebben veel geleerd en Wendy deelt ook haar tips voor de toekomst dus we gaan vol vertrouwen de volgende leeftijdsfases tegemoet.

  Raiden (10 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Onze dochter sliep heel slecht werd veel wakker en sliep tussen ons in. Wij hebben daarom Wendy ingeschakeld. Wendy heeft een slaapplan geschreven op het slaappatroon van onze dochter. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben regelmatig contact gehad met Wendy. Vanaf heden slaapt onze dochter in haar eigen bed, slaapt ‘s nachts goed door en doet haar ochtend en middag slaapje ook goed. Het was bloed, zweet en tranen maar door de perfecte coaching van Wendy is het ons gelukt. Wij willen Wendy bedanken voor de goede zorg, telefoontjes en hulp. Puur Slaapcoaching is een echte aanrader!

  Liv (13 maanden)
  Rated 5 out of 5

  In januari zijn we gestart met het slaapcoachtraject bij Puur Slaapcoaching. We hebben in overleg met Wendy voor pakket Zilver gekozen. De momenten dat je persoonlijk contact hebt, via beeldbellen, zorgen ervoor dat je de voortgang goed kunt bespreken, scherp blijft en weer met vertrouwen verder gaat. Een slaapcoach was voor ons een hele grote stap, maar waren ook zeer opgelucht toen we eenmaal met handvaten en richtlijnen konden beginnen. Heel langzaam merkten we verandering in het slapen van onze jongste (is in april 1 jaar geworden). Wendy bleef erg betrokken, ook toen het allemaal wat langer duurde en de slaapregressie tussendoor kwam. Ze bleef ons motiveren en ondersteunen, paste een aantal keren o.b.v. nieuwe logs het schema aan en nu, na 5 maanden kunnen we zeggen dat we een fantastisch resultaat bereikt hebben. Onze jongste slaapt eindelijk overdag, meestal 1,5-2 uur i.p.v. 20 min en ‘s nachts hoeven we er op uitzonderingen na niet meer uit. Goed voor zijn ontwikkeling en onze gemoedstoestand. Wendy, ontzettend bedankt voor je geduld, blijvende betrokkenheid en juiste woorden die we soms nodig hadden!

  Milan (9 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Na een half jaar zelf aanrommelen toch de hulp ingeschakeld van Wendy. Helaas viel dat net in de 8 maanden slaapregressie. We hebben tips gekregen om die beter door te komen, een plan voor erna en we konden appen voor vragen of als we het even niet meer wisten. Daarna zijn we fanatiek aan de slag gegaan met slaaptraining en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Overdag kunnen wij hem nu gewoon in zijn bedje leggen en weggaan. Nu werken we nog aan de nacht maar we hebben handvaten gekregen om ook dit succesvol te maken. Het was vooral erg fijn om goede info te krijgen over slapen en wat bij welke leeftijd hoort maar ook het appen was erg prettig als het even tegenzat of we even ergens tegen aan liepen. Wendy reageert altijd snel en uitgebreid.

  Mees ( 7 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Toen we bij Wendy terecht kwamen zaten we er behoorlijk doorheen met weinig nachtrust. Haar persoonlijke aanpak, betrokkenheid en het slaapplan waren voor ons een goede basis om het traject in te gaan. Geen vraag was haar te veel en ze nam altijd uitgebreid de tijd om ons via de mail, app of telefonisch te beantwoorden. Zo groeide ons vertrouwen en begonnen we na 2 maanden resultaat te zien. Wendy spreekt uit eigen ervaring, wil het beste resultaat en dat merk je aan alles.

  Lieva (6 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Effectief, waardevol en leerzaam!
  Met haar praktische en nuttige tips en met handige inzichten heeft Wendy ons erg geholpen. Zeker een aanrader.

  Nora (3,5 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Wij zijn erg tevreden over het slaap coachen. Met name de “zachte” manier van coachen heeft ons goed geholpen. Maar ook de goede begeleiding van Wendy.

  Lode (2 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Wij hebben de afgelopen maanden het slaaptraject gevolgd bij Wendy voor onze toen 7 maanden oude zoon die overdag hele korte slaapjes deed en veel nachtelijk deed spoken. Het traject heeft geleid dat hij overdag langere slaapjes doet en dat hij inmiddels s’nachts heerlijk doorslaapt. Wij zijn erg tevreden over het traject en de manier van werken van Wendy en kijken dan ook positief op het slaaptraject terug. Prettig contact en ook fijne handvaten gekregen waar we de komende periode mee vooruit kunnen.

  Xavi (7 maanden)
  Rated 5 out of 5

  We hebben het coaching traject met Wendy als heel prettig ervaren. Zij nam alle tijd voor ons en heeft ons enorm geholpen door ons een passend advies op maat te geven. Ook stond ze altijd klaar als we vragen hadden. Wij raden Wendy zeker aan!

  Stijn (2 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Er zijn geen woorden voor je hulp en deskundigheid!!!! Jij hebt mij met 2 kinderen van 1 en 2 jaar oud aan hun slaap ritme geholpen!! We zijn jou als gezin leven lang dankbaar. Mijn kinderen sliepen heel onregelmatig en totaal geen ritme en heel veel stress. Dankzij Wendy is alles opgelost binnen korte tijd. Wendy nogmaals zeer hartelijk dank voor je prachtige ervaring, enorm waardevol!!❤

  Suian (2 jaar) en Lilian (1 jaar)
  Rated 5 out of 5

  In een periode van 9 t/m 11 maanden was onze zoon erg aan het spoken ‘s nachts. Wendy heeft met een slaapconsult ons goed geholpen om met de juiste tools onze zoon weer te laten slapen in zijn bed. In het uitgebreide plan wordt er niet alleen naar de nacht gekeken, maar naar de hele dag. Hier zijn handige tips en tricks uitgekomen, niet alleen met betrekking tot het slapen. Daarnaast heeft Wendy veel tijd voor je als je vragen hebt.

  Tuur (12 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Wij vonden de kennismaking met Wendy erg prettig verlopen.
  Wendy neemt de tijd voor je en kijkt met een holistische blik naar de slaapproblematiek. Het was even doorzetten, maar met het op maat gemaakte slaapplan heeft onze dochter haar slaap weer terug (en wij ook). Het tussentijdse contact verliep ook erg prettig. Wendy reageert snel en geeft begeleiding on the job. Wij zijn haar dankbaar!

  Lauren (14 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Erg fijne begeleiding van Wendy. Die ruim de tijd nam om ons gezin te leren kennen. De adviezen sloten erg aan bij onze manier van opvoeden! Niet laten huilen en liefdevol is het ons gelukt om het slapen van onze dochter te verbeteren en heb ik voor het eerste in 1,5 jaar een goede nachtrust!

  Lauren (17 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Wij hebben vorig jaar met veel plezier gebruik gemaakt van Wendy’s expertise. Ons dochtertje had destijds veel moeite met slapen, met als gevolg regelmatig slapeloze nachten.
  Wendy’s schema- en coaching hebben ons geholpen met het verkrijgen van een overzichtelijk dag/slaap schema. Hierdoor hebben wij thuis meer rust en slaapt de kleine een stuk beter!

  Abby (7 maanden)
  Rated 5 out of 5

  We kunnen niets anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn over het slaapadvies dat Wendy ons heeft gegeven! We hadden al heel lang problemen met het doorslapen van ons zoontje van 3 jaar. Doordat Wendy ons in heeft laten zien dat een goed dagritme, slaapritueel en de juiste tools helpen bij een goede nachtrust en een vrolijker kind, hebben wij grote stappen kunnen maken. Ze heeft een uitgebreid plan gemaakt met uitleg, waardoor wij ook dingen beter konden begrijpen. Ze hield persoonlijk contact en was altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Het was het geld meer dan waard!

  Sepp (3 jaar)
  Rated 5 out of 5

  We zijn erg prettig geholpen door Wendy met het slapen van onze zoon van 2,5 jaar. Ze nam de tijd voor ons en was altijd bereikbaar voor vragen over het slaapplan. Ook nam ze regelmatig contact op om te vragen hoe het ervoor stond en met de stap waar we mee bezig waren. We raden haar begeleiding dan ook zeker aan.

  Tobias (2,5 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Wij zijn een aantal weken terug begonnen met puurslaapcoaching voor onze 2 jarige dochter. Ze sliep slecht in, werd vaak en heel vroeg wakker.
  Het begin van het contact was al erg prettig met Wendy. We hebben alles uitgelegd en kregen advies over welk pakket. Eenmaal het passende pakket gekozen, gingen we aan de slag met het traject. We hebben een heel duidelijk slaapplan gehad, en veel contact met goede tips. We merkten bijna direct al verschil bij onze dochter. Slapen ging steeds beter, en onze dochter ging in haar ontwikkeling en energie met sprongen vooruit. Tussendoor hadden we veel contact over de stand van zaken, en daarbij weer de nodige tips. Na een aantal weken sliep onze dochter erg goed in, en ze sliep gewoon door! Wij zijn dus super tevreden over puurslaapcoaching. Wij hadden nooit gedacht dat onze dochter na 2 jaar slecht slapen, ineens wel goed kon slapen! Echt een aanrader.

  Liv (2 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Wat zijn wij blij dat we uiteindelijk de stap hebben gezet om contact op te nemen met Wendy! Ons zoontje was ‘s nachts erg onrustig en we waren zoekende naar een manier om de aangeleerde patronen in liefde te doorbreken. Wendy nam alle tijd om ons te leren kennen en de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen, ondanks dat ze op het punt stond om op vakantie te gaan. Ze gaf ons tips om tijdens haar vakantie al te starten en gaf uitgebreid antwoord op onze vragen via WhatsApp. Dit zorgde ervoor dat we een vliegende start konden maken en al direct enkele subtiele, maar belangrijke veranderingen door konden voeren. Al binnen enkele dagen merkten we verschil en werden de dagen energieker en de nachten rustiger.
  Kort na haar vakantie ontvingen wij een uitgebreid slaapplan, waarin haar kennis over en ervaring met slaapproblemen bij baby’s en jonge kinderen naar voren kwam. Daarnaast konden we Wendy altijd vragen stellen en in de coachsessies kregen we waar nodig extra ondersteuning. Het gaf ons een extra steuntje in de rug en heeft ertoe geleid dat we inmiddels veel zelfverzekerder zijn wat betreft het slapen. We leerden hoe we op een liefdevolle manier en zonder huilen, onze zoon meer zelfvertrouwen kunnen geven op het gebied van slapen.
  En dan het resultaat… We hielden het eigenlijk niet voor mogelijk, maar ons zoontje slaapt nu al een aantal weken het klokje rond! Hij is overdag opgewekter, valt zelf rustig in slaap en slaapt vervolgens de hele nacht door. We worden alle drie uitgerust wakker en hebben zoveel meer plezier samen! We kunnen iedereen die op zoek is naar ondersteuning bij slaapproblemen bij kinderen van harte aanraden om contact te zoeken met Wendy. Wendy, bedankt!

  Merijn (15 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Wendy is een fantastische vrouw, met zoveel liefde en passie voor haar vak als slaapcoach. Dit straalt ze in alles uit: in de gesprekken die we hadden, haar website, haar producten én in haar slaapgids newborn 0-4 maanden.
  Ik ben momenteel hoogzwanger en ga door het lezen van Wendy’s slaapgids vol zelfvertrouwen de eerste weken met onze newborn in. Wat ben ik blij met alle informatie die Wendy prijsgeeft in haar slaapgids! Ten eerste is de gids prachtig vormgegeven, precies in de mooie, rustige stijl zoals Wendy’s website, en ze legt alles helder en uitgebreid uit. Je voelt de liefde voor haar vak door de tekst heen, en je merkt ook dat de tips en stappen allemaal vanuit liefde voor de baby is geschreven. Dat leest echt heerlijk.
  Ik weet nu wat me te wachten staat met een newborn in huis en dat je bijvoorbeeld direct al kunt beginnen met een ritme en het aanleren van een dag- en nachtritme. Wendy schrijft op zo’n manier dat het heel logisch en haalbaar klinkt en de informatie is zeer volledig. Aan het einde van haar gids, heeft Wendy ook nog een overzichtelijke samenvatting geschreven, echt super! Ik had dit zelf nooit zo bedacht en ben heel erg blij dat ik ons kleintje straks een goede start wat slapen betreft kan geven.
  Lieve Wendy, heel erg bedankt voor je tijd en voor je verhelderende slaapgids! Voor iedere aanstaande moeder een must read!

  Review slaapgids new born
  Rated 5 out of 5

  Wendy heeft ons na 2,5 jaar eindelijk weer laten slapen! Niet dat wij niet konden slapen, het probleem lag bij ons zoontje van 2,5.
  Al vanaf zijn geboorte zijn de nachten slecht, veel wakker, veel huilen en graag bij mama willen liggen. Na 2,5 jaar konden wij niet meer en kwamen wij via via bij Wendy terecht.
  Wij hebben in het begin van het traject een uitgebreide vragenlijst ingevuld en een dagboekje bijgehouden. Hierna hebben wij uitgebreid telefonisch contact gehad en het hele formulier doorgesproken. Je merkt dat Wendy onwijs veel liefde voor haar vak heeft. Ze vraagt door, toont begrip en denkt mee. Op het formulier hadden wij bijvoorbeeld aangegeven dat wij essentiële olie in een diffuser gebruiken. Heel leuk, in het advies was zelfs een gedeelte over essentiële olie meegenomen zodat we dit op een passende manier kunnen toepassen!
  Belangrijk: Wendy is eerlijk! Ze gaf gelijk aan dat 2,5 jaar toch een “lastige leeftijd” is en wij misschien wat laat waren met advies. Vaak leren kindjes slapen voordat ze 2 jaar zijn.
  Na een aantal dagen kregen wij het daadwerkelijke slaapadvies voor ons zoontje. De nachten konden zeker pittig worden, maar wonder boven wonder hielp de techniek van Wendy heel erg snel! Vanaf dag 1 gaat het slapen beter en de laatste tijd slaapt onze zoon volledig door (van 19.30-7.00!) zonder wakker te worden.
  Onwijs bedankt Wendy! Voor je betrokkenheid en je advies. Je hebt kennis van zaken en liefde voor je vak!

  Xem (2,5 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Evi is een meisje van 2 jaar en altijd veel wakker geweest. Wanneer Evi sliep was dat een kort slaapje en in de nacht sliep Evi heel onrustig. Ze was vaak wakker en om half zes ging de dag van start, een uitslaper was ze niet zeiden we altijd.
  Evi is onze eerste dochter en we dachten dat ze gewoon weinig slaap nodig had, ze was zo enthousiast en heel leergierig echt een stoorzender was het slechte slapen niet. Om ons heen kregen we steeds meer te maken met baby’s en jongen kinderen en zo hoorden we ook hele andere verhalen over het slapen. We zeiden steeds vaker tegen elkaar; het kan dus ook anders. Het brak ons ook op, al die vroege dagen en gebroken nachten. Hoe kunnen we aan de slag met het verbeteren van de slaapjes van Evi?
  Nadat we zelf wat dingen uitgeprobeerd en vooral aangeschaft hadden zijn we in contact gekomen met Wendy. Na een intake met veel info over wat voor meisje Evi is en wat wij tot nu toe voor ritme hebben, heeft Wendy voor ons gekeken wat wij kunnen veranderen en welke hulpmiddelen daarvoor nodig zijn. Hulpmiddelen in de zin van slaaptijden en nog belangrijker wakkertijden, zorg en aandacht. We hebben niks aan hoeven te schaffen en alleen gekeken naar Evi en ons als persoon. Wat hebben we nodig en kunnen we bieden om Evi beter te laten slapen.
  Na 1,5 week onze oude gewoontes en ritme aangepast te hebben zagen we al verbetering, we hadden nog veel dagen waarop het niet ging zoals het eigenlijk zou kunnen gaan, maar naarmate de tijd voorbij ging hoe minder ‘slechte’ dagen we hadden. Na 4 weken ging het super goed, Evi sliep hele nachten en ook nog eens in haar eigen bed! Wat een verademing, niet meer ‘s nachts eruit voor een fles melk en zelf ongestoord slapen zonder een dreumes tussen ons in.
  Nu Evi grote zus is geworden was het weer even zoeken naar de rustige nachten in eigen bed, maar met de handvaten die we van Wendy hebben gekregen was dit zo weer op orde! Evi slaapt heerlijk en drinkt ook veel beter en dat allemaal met liefdevolle coaching, zonder tranen en paniek!

  Evi (22 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Over het algemeen slaapt ons dochtertje van bijna 2 erg goed, maar soms zijn er momenten dat het opeens helemaal verkeerd lijkt te gaan (zoals bij elk kind wel eens het geval is). Natuurlijk ga ik dan eerst internet raadplegen wat er mogelijk aan de hand kan zijn, maar ik kom altijd verhalen tegen die niet echt toepasbaar zijn op je eigen kind, dus daar kwam ik niet veel verder mee.
  Voor deze lastigere slaapperiodes kan ik Wendy op een laagdrempelige manier benaderen. Ze denkt vol enthousiasme met me mee en door enkele vragen te stellen kan ze snel haar vinger leggen op wat er mogelijk aan de hand kan zijn (sprongetjes/regressies).
  Tevens voorziet ze me dan van specifieke informatie over het probleem, waardoor we zelf met meer vertrouwen door de slechtere slaapperiodes komen. Door de professionele inzichten over jouw eigen specifieke situatie geef je eigenlijk een stukje van je eigen twijfels en onzekerheid weg, dat geeft veel rust!

  Annemijn (23 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Na een moeilijke zwangerschap, lange bevalling en uiteindelijk een spoedkeizersnee is Aron, ons eerste kindje, geboren. Al vrij snel ging het helemaal mis. Alleen maar huilen, en niet slapen.
  We hadden zelf al zoveel stappen ondernomen, spullen aangeschaft en gelezen. We zagen door de bomen het bos niet meer.
  Via via kwamen we bij Wendy terecht en ik wat ben ik dankbaar dat zij ons uit de vicieuze cirkel heeft getrokken.
  Aron kon zelfstandig in slaap vallen in zijn eigen kamertje maar toch waren zijn dutjes en de nachten soms waardeloos. Zelf waren we vooral gefocust op het slapen maar Wendy kijkt verder dan het slapen alleen.
  Wij kregen vooral veel tips rondom voeding. Nooit geweten dat dit zoveel invloed kan hebben op het slapen van je kindje.
  Het hele proces was spannend, moeilijk en soms wilden we er het liefst mee stoppen.
  Wendy is een hele lieve, warme vrouw en ze sleept je er echt doorheen. Moedigt je aan als het even niet lekker gaat en helpt je ook de positieve dingen te zien. Bij ons waren er soms stappen gezet die we zelf niet zagen hierdoor kreeg je weer nieuwe kracht om door te gaan.
  Inmiddels is onze zoon 15 maanden en veranderd in een echte slaapkop. De dutjes gaan goed en hij maakt soms wel nachten van 13 uur aan een stuk. Het vele huilen is ook enorm afgenomen. Mensen zeggen dat het komt doordat hij ouder is geworden. Zelf ben ik ervan overtuigd dat de kwaliteit van slapen enorm is verbeterd en dat hij daardoor ook beter in zijn vel zit. Als hij erg moe is of niet lekker heeft geslapen kan hij nog wel eens een heftige huilbui krijgen. Het enige wat dan ook helpt is even knuffelen en hem dan lekker in bed stoppen. Ook al is het nog lang geen bedtijd.

  Aron (9 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Onze dochter van bijna 2,5 jaar heeft al 2 jaar slaapproblemen, zowel het inslapen als het doorslapen gaven problemen.
  Na heel veel zelf geprobeerd te hebben zijn we uiteindelijk door een tip bij Wendy terecht gekomen om ons te helpen met de slaapproblematiek.
  Wendy heeft de structuur in de dag terug gebracht waar we zelf van afgeweken zijn door het vele proberen om onze dochter te helpen zelfstandig te slapen.
  Veel van haar aanwijzingen zijn direct toepasbaar en er is ruimte voor eigen inbreng, afgestemd op het karakter van je kindje.
  Het is voor iedereen hard werken en doorzetten. Het resultaat is meer rust bij ons dochtertje en meer rust bij ons rond het slaapritueel. Wendy staat altijd klaar met adviezen en biedt een luisterend oor, is erg betrokken en werkt net zo hard als de ouders om de problematiek mee op te lossen.

  Levke (28 maanden)
  Rated 5 out of 5

  De eerste keer dat ik met Wendy contact zocht, was terwijl ik in het donker naast het ledikant van onze dochter zat. Zonder mijn aanwezigheid kon ze ‘s avonds niet in slaap komen en ook midden in de nacht was ze regelmatig urenlang wakker. Na wekenlang slaapgebrek was ons hele gezin moe en chagrijnig. We wisten niet meer wat we nog konden doen om onze dochter te helpen slapen, maar we wisten wel dat laten huilen ons niet pasten.
  Wendy stelde met ons een op maat gemaakt stappenplan op dat houvast gaf. Wat ons het meeste heeft geholpen was de coaching. Het duurde langer dan we hadden gehoopt voordat we echt voortgang konden zien. Dat maakt het soms best onzeker. Juist dan is het fijn om iemand te hebben die uit ervaring tegen je kan zeggen: je doet het goed, het gaat goed, het komt goed! En soms ook dat duwtje kan geven om de volgende stap te durven maken.
  Met veel geduld, tijd en liefde, maar zónder strijd hebben we nu een meisje dat nagenoeg perfect slaapt! En wanneer er in de toekomst toch weer een dipje komt, dan hebben we de tips van Wendy klaar liggen.

  Lief meisje (15 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Met onze kleine nachtbraker zijn we rond 4 maanden gestart met de begeleiding van Wendy. Ondanks dat ze in een slaapregressie zat, heeft Wendy ons geholpen. Helaas was er veel fysieke onrust waardoor we niet altijd resultaat zagen. Wel heeft ze ons heel goed geholpen om overdag uiteindelijk het juiste ritme te vinden en de puntjes op de i te zetten en voor de toekomst hebben we nu handvaten waar we zelf verder mee kunnen.
  Wat wij vooral heel fijn vonden in het hele traject is dat Wendy klaar stond voor ons. Op het moment dat je er echt doorheen zit door de gebroken nachten en je het soms gewoon even niet meer weet dan stond Wendy voor ons klaar met niet alleen een luisterend oor maar ook met tips die we nog konden proberen. Daar waar de huisarts en het CB zeggen dat je er doorheen moet, daar is Wendy er wel echt voor je.
  Inmiddels lijkt de fysieke onrust wat minder en kunnen we met 8 maanden eindelijk zeggen dat we steeds vaker door kunnen slapen! Wendy bedankt voor alle tijd en moeite die je hebt gestoken om onze nachtbraker aan het slapen te krijgen!

  Sophie (4 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Onze dochter van 15 maanden had nog nooit een nacht doorgeslapen en dat begon ons op te breken. We hebben Wendy gevraagd te helpen en na een paar dagen was er al een wereld van verschil. Het was hard werken maar we werden beloond met een goede nachtrust.
  Het was een heel fijn, relax en gemoedelijk traject. Daar zorgde Wendy voor. Veel steun, geduld en begrip hebben we gekregen. Alles werd heel liefdevol besproken en verteld, zo fijn.
  Nog steeds zijn wij op weg maar wat is het al heerlijk om de nachten door te kunnen slapen.
  Bedankt Wendy!

  Isabell (15 maanden)

   Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

   Vul het onderstaande formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

   Winkelwagen
   Er zijn geen producten in de winkelwagen!