• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Kennis maken
 • Puur slapen; dit is waar het in de kern om gaat en wat je jouw kleintje ook zo graag gunt

  Gratis kennis maken
  • Gecertificeerde slaapcoach
  • Online / video hulp in heel Nederland of op locatie
  • Persoonlijke aanpak
  • Liefdevolle methode
  • 0-3 jaar

  Succesverhalen

  Rated 5 out of 5

  Wij zijn een aantal weken terug begonnen met puurslaapcoaching voor onze 2 jarige dochter. Ze sliep slecht in, werd vaak en heel vroeg wakker.
  Het begin van het contact was al erg prettig met Wendy. We hebben alles uitgelegd en kregen advies over welk pakket. Eenmaal het passende pakket gekozen, gingen we aan de slag met het traject. We hebben een heel duidelijk slaapplan gehad, en veel contact met goede tips. We merkten bijna direct al verschil bij onze dochter. Slapen ging steeds beter, en onze dochter ging in haar ontwikkeling en energie met sprongen vooruit. Tussendoor hadden we veel contact over de stand van zaken, en daarbij weer de nodige tips. Na een aantal weken sliep onze dochter erg goed in, en ze sliep gewoon door! Wij zijn dus super tevreden over puurslaapcoaching. Wij hadden nooit gedacht dat onze dochter na 2 jaar slecht slapen, ineens wel goed kon slapen! Echt een aanrader.

  Liv (2 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Wat zijn wij blij dat we uiteindelijk de stap hebben gezet om contact op te nemen met Wendy! Ons zoontje was ‘s nachts erg onrustig en we waren zoekende naar een manier om de aangeleerde patronen in liefde te doorbreken. Wendy nam alle tijd om ons te leren kennen en de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen, ondanks dat ze op het punt stond om op vakantie te gaan. Ze gaf ons tips om tijdens haar vakantie al te starten en gaf uitgebreid antwoord op onze vragen via WhatsApp. Dit zorgde ervoor dat we een vliegende start konden maken en al direct enkele subtiele, maar belangrijke veranderingen door konden voeren. Al binnen enkele dagen merkten we verschil en werden de dagen energieker en de nachten rustiger.
  Kort na haar vakantie ontvingen wij een uitgebreid slaapplan, waarin haar kennis over en ervaring met slaapproblemen bij baby’s en jonge kinderen naar voren kwam. Daarnaast konden we Wendy altijd vragen stellen en in de coachsessies kregen we waar nodig extra ondersteuning. Het gaf ons een extra steuntje in de rug en heeft ertoe geleid dat we inmiddels veel zelfverzekerder zijn wat betreft het slapen. We leerden hoe we op een liefdevolle manier en zonder huilen, onze zoon meer zelfvertrouwen kunnen geven op het gebied van slapen.
  En dan het resultaat… We hielden het eigenlijk niet voor mogelijk, maar ons zoontje slaapt nu al een aantal weken het klokje rond! Hij is overdag opgewekter, valt zelf rustig in slaap en slaapt vervolgens de hele nacht door. We worden alle drie uitgerust wakker en hebben zoveel meer plezier samen! We kunnen iedereen die op zoek is naar ondersteuning bij slaapproblemen bij kinderen van harte aanraden om contact te zoeken met Wendy. Wendy, bedankt!

  Merijn (15 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Wendy is een fantastische vrouw, met zoveel liefde en passie voor haar vak als slaapcoach. Dit straalt ze in alles uit: in de gesprekken die we hadden, haar website, haar producten én in haar slaapgids newborn 0-4 maanden.
  Ik ben momenteel hoogzwanger en ga door het lezen van Wendy’s slaapgids vol zelfvertrouwen de eerste weken met onze newborn in. Wat ben ik blij met alle informatie die Wendy prijsgeeft in haar slaapgids! Ten eerste is de gids prachtig vormgegeven, precies in de mooie, rustige stijl zoals Wendy’s website, en ze legt alles helder en uitgebreid uit. Je voelt de liefde voor haar vak door de tekst heen, en je merkt ook dat de tips en stappen allemaal vanuit liefde voor de baby is geschreven. Dat leest echt heerlijk.
  Ik weet nu wat me te wachten staat met een newborn in huis en dat je bijvoorbeeld direct al kunt beginnen met een ritme en het aanleren van een dag- en nachtritme. Wendy schrijft op zo’n manier dat het heel logisch en haalbaar klinkt en de informatie is zeer volledig. Aan het einde van haar gids, heeft Wendy ook nog een overzichtelijke samenvatting geschreven, echt super! Ik had dit zelf nooit zo bedacht en ben heel erg blij dat ik ons kleintje straks een goede start wat slapen betreft kan geven.
  Lieve Wendy, heel erg bedankt voor je tijd en voor je verhelderende slaapgids! Voor iedere aanstaande moeder een must read!

  Review slaapgids new born
  Rated 5 out of 5

  Wendy heeft ons na 2,5 jaar eindelijk weer laten slapen! Niet dat wij niet konden slapen, het probleem lag bij ons zoontje van 2,5.
  Al vanaf zijn geboorte zijn de nachten slecht, veel wakker, veel huilen en graag bij mama willen liggen. Na 2,5 jaar konden wij niet meer en kwamen wij via via bij Wendy terecht.
  Wij hebben in het begin van het traject een uitgebreide vragenlijst ingevuld en een dagboekje bijgehouden. Hierna hebben wij uitgebreid telefonisch contact gehad en het hele formulier doorgesproken. Je merkt dat Wendy onwijs veel liefde voor haar vak heeft. Ze vraagt door, toont begrip en denkt mee. Op het formulier hadden wij bijvoorbeeld aangegeven dat wij essentiële olie in een diffuser gebruiken. Heel leuk, in het advies was zelfs een gedeelte over essentiële olie meegenomen zodat we dit op een passende manier kunnen toepassen!
  Belangrijk: Wendy is eerlijk! Ze gaf gelijk aan dat 2,5 jaar toch een “lastige leeftijd” is en wij misschien wat laat waren met advies. Vaak leren kindjes slapen voordat ze 2 jaar zijn.
  Na een aantal dagen kregen wij het daadwerkelijke slaapadvies voor ons zoontje. De nachten konden zeker pittig worden, maar wonder boven wonder hielp de techniek van Wendy heel erg snel! Vanaf dag 1 gaat het slapen beter en de laatste tijd slaapt onze zoon volledig door (van 19.30-7.00!) zonder wakker te worden.
  Onwijs bedankt Wendy! Voor je betrokkenheid en je advies. Je hebt kennis van zaken en liefde voor je vak!

  Xem (2,5 jaar)
  Rated 5 out of 5

  Evi is een meisje van 2 jaar en altijd veel wakker geweest. Wanneer Evi sliep was dat een kort slaapje en in de nacht sliep Evi heel onrustig. Ze was vaak wakker en om half zes ging de dag van start, een uitslaper was ze niet zeiden we altijd.
  Evi is onze eerste dochter en we dachten dat ze gewoon weinig slaap nodig had, ze was zo enthousiast en heel leergierig echt een stoorzender was het slechte slapen niet. Om ons heen kregen we steeds meer te maken met baby’s en jongen kinderen en zo hoorden we ook hele andere verhalen over het slapen. We zeiden steeds vaker tegen elkaar; het kan dus ook anders. Het brak ons ook op, al die vroege dagen en gebroken nachten. Hoe kunnen we aan de slag met het verbeteren van de slaapjes van Evi?
  Nadat we zelf wat dingen uitgeprobeerd en vooral aangeschaft hadden zijn we in contact gekomen met Wendy. Na een intake met veel info over wat voor meisje Evi is en wat wij tot nu toe voor ritme hebben, heeft Wendy voor ons gekeken wat wij kunnen veranderen en welke hulpmiddelen daarvoor nodig zijn. Hulpmiddelen in de zin van slaaptijden en nog belangrijker wakkertijden, zorg en aandacht. We hebben niks aan hoeven te schaffen en alleen gekeken naar Evi en ons als persoon. Wat hebben we nodig en kunnen we bieden om Evi beter te laten slapen.
  Na 1,5 week onze oude gewoontes en ritme aangepast te hebben zagen we al verbetering, we hadden nog veel dagen waarop het niet ging zoals het eigenlijk zou kunnen gaan, maar naarmate de tijd voorbij ging hoe minder ‘slechte’ dagen we hadden. Na 4 weken ging het super goed, Evi sliep hele nachten en ook nog eens in haar eigen bed! Wat een verademing, niet meer ‘s nachts eruit voor een fles melk en zelf ongestoord slapen zonder een dreumes tussen ons in.
  Nu Evi grote zus is geworden was het weer even zoeken naar de rustige nachten in eigen bed, maar met de handvaten die we van Wendy hebben gekregen was dit zo weer op orde! Evi slaapt heerlijk en drinkt ook veel beter en dat allemaal met liefdevolle coaching, zonder tranen en paniek!

  Evi (22 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Over het algemeen slaapt ons dochtertje van bijna 2 erg goed, maar soms zijn er momenten dat het opeens helemaal verkeerd lijkt te gaan (zoals bij elk kind wel eens het geval is). Natuurlijk ga ik dan eerst internet raadplegen wat er mogelijk aan de hand kan zijn, maar ik kom altijd verhalen tegen die niet echt toepasbaar zijn op je eigen kind, dus daar kwam ik niet veel verder mee.
  Voor deze lastigere slaapperiodes kan ik Wendy op een laagdrempelige manier benaderen. Ze denkt vol enthousiasme met me mee en door enkele vragen te stellen kan ze snel haar vinger leggen op wat er mogelijk aan de hand kan zijn (sprongetjes/regressies).
  Tevens voorziet ze me dan van specifieke informatie over het probleem, waardoor we zelf met meer vertrouwen door de slechtere slaapperiodes komen. Door de professionele inzichten over jouw eigen specifieke situatie geef je eigenlijk een stukje van je eigen twijfels en onzekerheid weg, dat geeft veel rust!

  Annemijn (23 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Na een moeilijke zwangerschap, lange bevalling en uiteindelijk een spoedkeizersnee is Aron, ons eerste kindje, geboren. Al vrij snel ging het helemaal mis. Alleen maar huilen, en niet slapen.
  We hadden zelf al zoveel stappen ondernomen, spullen aangeschaft en gelezen. We zagen door de bomen het bos niet meer.
  Via via kwamen we bij Wendy terecht en ik wat ben ik dankbaar dat zij ons uit de vicieuze cirkel heeft getrokken.
  Aron kon zelfstandig in slaap vallen in zijn eigen kamertje maar toch waren zijn dutjes en de nachten soms waardeloos. Zelf waren we vooral gefocust op het slapen maar Wendy kijkt verder dan het slapen alleen.
  Wij kregen vooral veel tips rondom voeding. Nooit geweten dat dit zoveel invloed kan hebben op het slapen van je kindje.
  Het hele proces was spannend, moeilijk en soms wilden we er het liefst mee stoppen.
  Wendy is een hele lieve, warme vrouw en ze sleept je er echt doorheen. Moedigt je aan als het even niet lekker gaat en helpt je ook de positieve dingen te zien. Bij ons waren er soms stappen gezet die we zelf niet zagen hierdoor kreeg je weer nieuwe kracht om door te gaan.
  Inmiddels is onze zoon 15 maanden en veranderd in een echte slaapkop. De dutjes gaan goed en hij maakt soms wel nachten van 13 uur aan een stuk. Het vele huilen is ook enorm afgenomen. Mensen zeggen dat het komt doordat hij ouder is geworden. Zelf ben ik ervan overtuigd dat de kwaliteit van slapen enorm is verbeterd en dat hij daardoor ook beter in zijn vel zit. Als hij erg moe is of niet lekker heeft geslapen kan hij nog wel eens een heftige huilbui krijgen. Het enige wat dan ook helpt is even knuffelen en hem dan lekker in bed stoppen. Ook al is het nog lang geen bedtijd.

  Aron (9 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Onze dochter van bijna 2,5 jaar heeft al 2 jaar slaapproblemen, zowel het inslapen als het doorslapen gaven problemen.
  Na heel veel zelf geprobeerd te hebben zijn we uiteindelijk door een tip bij Wendy terecht gekomen om ons te helpen met de slaapproblematiek.
  Wendy heeft de structuur in de dag terug gebracht waar we zelf van afgeweken zijn door het vele proberen om onze dochter te helpen zelfstandig te slapen.
  Veel van haar aanwijzingen zijn direct toepasbaar en er is ruimte voor eigen inbreng, afgestemd op het karakter van je kindje.
  Het is voor iedereen hard werken en doorzetten. Het resultaat is meer rust bij ons dochtertje en meer rust bij ons rond het slaapritueel. Wendy staat altijd klaar met adviezen en biedt een luisterend oor, is erg betrokken en werkt net zo hard als de ouders om de problematiek mee op te lossen.

  Levke (28 maanden)
  Rated 5 out of 5

  De eerste keer dat ik met Wendy contact zocht, was terwijl ik in het donker naast het ledikant van onze dochter zat. Zonder mijn aanwezigheid kon ze ‘s avonds niet in slaap komen en ook midden in de nacht was ze regelmatig urenlang wakker. Na wekenlang slaapgebrek was ons hele gezin moe en chagrijnig. We wisten niet meer wat we nog konden doen om onze dochter te helpen slapen, maar we wisten wel dat laten huilen ons niet pasten.
  Wendy stelde met ons een op maat gemaakt stappenplan op dat houvast gaf. Wat ons het meeste heeft geholpen was de coaching. Het duurde langer dan we hadden gehoopt voordat we echt voortgang konden zien. Dat maakt het soms best onzeker. Juist dan is het fijn om iemand te hebben die uit ervaring tegen je kan zeggen: je doet het goed, het gaat goed, het komt goed! En soms ook dat duwtje kan geven om de volgende stap te durven maken.
  Met veel geduld, tijd en liefde, maar zónder strijd hebben we nu een meisje dat nagenoeg perfect slaapt! En wanneer er in de toekomst toch weer een dipje komt, dan hebben we de tips van Wendy klaar liggen.

  Lief meisje (15 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Met onze kleine nachtbraker zijn we rond 4 maanden gestart met de begeleiding van Wendy. Ondanks dat ze in een slaapregressie zat, heeft Wendy ons geholpen. Helaas was er veel fysieke onrust waardoor we niet altijd resultaat zagen. Wel heeft ze ons heel goed geholpen om overdag uiteindelijk het juiste ritme te vinden en de puntjes op de i te zetten en voor de toekomst hebben we nu handvaten waar we zelf verder mee kunnen.
  Wat wij vooral heel fijn vonden in het hele traject is dat Wendy klaar stond voor ons. Op het moment dat je er echt doorheen zit door de gebroken nachten en je het soms gewoon even niet meer weet dan stond Wendy voor ons klaar met niet alleen een luisterend oor maar ook met tips die we nog konden proberen. Daar waar de huisarts en het CB zeggen dat je er doorheen moet, daar is Wendy er wel echt voor je.
  Inmiddels lijkt de fysieke onrust wat minder en kunnen we met 8 maanden eindelijk zeggen dat we steeds vaker door kunnen slapen! Wendy bedankt voor alle tijd en moeite die je hebt gestoken om onze nachtbraker aan het slapen te krijgen!

  Sophie (4 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Onze dochter van 15 maanden had nog nooit een nacht doorgeslapen en dat begon ons op te breken. We hebben Wendy gevraagd te helpen en na een paar dagen was er al een wereld van verschil. Het was hard werken maar we werden beloond met een goede nachtrust.
  Het was een heel fijn, relax en gemoedelijk traject. Daar zorgde Wendy voor. Veel steun, geduld en begrip hebben we gekregen. Alles werd heel liefdevol besproken en verteld, zo fijn.
  Nog steeds zijn wij op weg maar wat is het al heerlijk om de nachten door te kunnen slapen.
  Bedankt Wendy!

  Isabell (15 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Wat zijn wij blij dat we de hulp van Wendy hebben ingeschakeld. Soms deden we er wel 3 uur over om Fiene (toen 14 maanden oud) in slaap te krijgen. Ze raakte in paniek als we haar in bedje legden en de kamer verlieten (wat we dus niet deden) en werd nog 3 keer per nacht wakker waarbij ze de borst nodig had om weer in slaap te vallen.
  Na drie maanden hele fijne begeleiding van Wendy hebben wij Fiene in stappen kunnen leren zelf in slaap te vallen zonder paniek. En slaapt ze ‘s nachts door! Als we haar naar bed brengen zwaait ze ons de kamer uit. Dit hadden wij nooit durven dromen!

  Fiene (14 maanden)
  Rated 5 out of 5

  We hebben veel gehad aan alle informatie en tips die we van Wendy hebben gekregen. Het slaapplan was echt gericht op wat bij ons en ons kind paste. Dat maakte het voor ons echt een meerwaarde. Wat een eye-opener was, was de feedback op onze daglogs. Ondanks dat we zoveel structuur dachten te hebben, gaf Wendy met haar feedback heel duidelijk aan wat we nog konden veranderen. In no time was het slapen overdag geen probleem meer.
  Door fysieke redenen duurde het langer voordat we het slaapplan ook ‘s nachts konden toepassen. In die tijd heeft Wendy altijd contact gehouden. Het was erg prettig dat we iemand om ons heen hadden die ons bleef helpen gedurende deze fase. En: het heeft gewerkt! We zijn heel blij dat we de stap hebben genomen om contact op te nemen met Wendy!

  Sven (9,5 maanden)
  Rated 5 out of 5

  Na 10 maanden geen slaap en altijd 3 kwartier wiegen voordat hij sliep, toch gekozen om een slaapcoach in te schakelen. BESTE IDEE OOIT!
  Nu 1,5 maand verder, slapen we hele nachten door en hoeven we ons zoontje niet meer in slaap te wiegen.
  Wendy maakte een duidelijk plan dat echt voor ons geschreven is. Door de tussentijdse contact momenten konden we precies op zijn slaapritme inspelen. Zo fijn dat Wendy blijft coachen tot het probleem opgelost is.

  Tijn (9 maanden)

   Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

   Vul het onderstaande formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

   Winkelwagen
   Er zijn geen producten in de winkelwagen!