• Bellen
 • Mailen
 • Whatsapp
 • Kennis maken
 • Puur slapen; dit is waar het in de kern om gaat en wat je jouw kleintje ook zo graag gunt

  Gratis kennis maken
  • Gecertificeerde slaapcoach
  • Online / video hulp in heel Nederland of op locatie
  • Persoonlijke aanpak
  • Liefdevolle methode
  • 0-3 jaar

  Hoe is mijn praktijk Puur Slaapcoaching ontstaan?

  Om dit te kunnen beantwoorden, moeten we een stukje terug in de tijd.
  In 2003 ben ik moeder geworden van mijn eerste zoon. We hadden er enorm naar uitgekeken en hoewel de aanloop naar de zwangerschap niet zonder problemen ging, had ik wel kunnen genieten van de zwangerschap zelf. Ondanks dat je niet goed weet wat je te wachten staat, ontstaat er wel een plaatje in je hoofd waarin je eigenlijk alleen maar alvast aan het genieten bent van het moederschap. Dat ging in de praktijk toch wel even anders.

  Huilen en onrust bij baby’s

  Allereerst moet je natuurlijk erg wennen aan het feit dat je ineens de verantwoording hebt over zo’n klein mensje en alle onzekerheden die dit met zich meebrengt. Als daarnaast jouw kleintje ook nog eens weinig slaapt, veel huilt en onrustig is, dan word je erg wanhopig.
  Je probeert van alles, maar niets helpt en zo worstel je je door de eerste 2 maanden heen. Er zat weinig vooruitgang in en het slapen bleef slecht gaan. Ik was een beetje ten einde raad en wist niet wat ik nu verkeerd deed. Waarom kan ik hem niet de rust en geborgenheid geven om lekker te gaan slapen?

  Ik wilde heel erg graag hulp, maar in die tijd bestond er nog geen slaapcoach voor kindjes. Gelukkig kwam die hulp uit de familiekring waarbij ik het advies kreeg om te kijken of inbakeren een methode was die ons zou kunnen gaan helpen. Via het consultatiebureau ben ik dit toen gaan toepassen en wonder boven wonder reageerden mijn zoontje hier heel erg goed op. De rust kwam langzaam aan weer terug, het genieten kon eindelijk gaan beginnen.

  Mijn eigen ervaring

  Toen in 2007 mijn 2e zoontje werd geboren, bleek ook hij een slechte slaper te zijn. De ervaring die je hebt gehad met je eerste kindje, maakt je sterker en zekerder. Deze keer liet ik het niet zo ver komen dat ik met mijn handen in het haar zat, maar ben ik snel begonnen met inbakeren. Ook dit was voor hem (en ons) de oplossing en gelukkig kwam de rust weer snel terug.

  Resultaat met inbakeren

  Dat ik met inbakeren zo snel resultaat kon boeken dat vond ik zo bijzonder. Vanaf dat moment ontstond bij mij het idee om iets te gaan doen rondom kindjes waarbij slapen echt een probleem was. Helaas was er destijds nog geen gerichte opleiding. Maar alles heeft op mij zo’n grote indruk achtergelaten dat ik het idee om gezinnen te helpen nooit helemaal los heb kunnen laten. In 2019 had ik een workshop “ontdek je passie” gevolgd en dit had mij weer aan het denken gezet. Waar ligt nu precies mijn passie en daarover hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken. Ik ben mij toen toch weer gaan oriënteren op internet en het heeft waarschijnlijk zo moeten zijn dat de opleiding tot droomritmecoach op mijn pad kwam.

  Ik heb toen geen moment getwijfeld en mij aangemeld met als gevolg dat ik mij in juni 2020 droomritmecoach mag noemen. Er is wat tijd overheen gegaan, maar eindelijk kan ik mijn passie gaan uitoefenen; het werken met families en het terugbrengen van rust. Dat is het meeste waardevolle dat ik een gezin kan bieden, want slaap heeft iedereen nodig.

  Vandaar dat Puur Slaapcoaching vanaf 2020 is opgezet!

   Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

   Vul het onderstaande formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

   Winkelwagen0
   Er zijn geen producten in de winkelwagen!